LE SAFRAN DE ROMEGIER, Ardèchen alueella sijaitseva tila, on erikoistunut luomusafranin viljelyyn käsityömenetelmien mukaan. Safranimme kasvatetaan, kerätään, puhdistetaan käsin ja kuivataan itse. Se on peräisin luonnonmukaisesta maataloudesta ilman torjunta-aineita tai kemikaaleja. Safranimme on ensimmäistä luokkaa ISO 3632-2 -standardin mukaan ja se on voittanut kultamitalin vuonna 2018 yleisessä maatalouskilpailussa, ja saanut myös mitalin vuonna 2023.
Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita:
- safranipistillit
- herkkukori, joka koostuu safranipohjaisista tuotteista
- lahjapakkaus, joka koostuu safranipohjaisista tuotteista
- kylmäsaippua safranilla
- luomusafranin sipulit
Tuotteidensa laadun optimoinnista huolehtien CORNIC-NOVAMER on valinnut integroida laadunvalvonta-, pakkaus- ja varastointitoiminnot.
Tämä suuntaus on johtanut seuraaviin:
- Sisäinen laboratorio: Henkilöstö 1 henkilö (9400 tarkastusta tehty vuonna 2020)
- Laatuosasto: Henkilöstö 3 henkilöä
- 800 m² tuotantotyöpaja, joka on varustettu viimeisimmän sukupolven laitteilla, antaen meille vuosittaisen kapasiteetin 8 miljoonaa UVC:tä.
- Kylmävarasto, jonka kapasiteetti on 1800 lavaa.
CORNIC-NOVAMER on sertifioitu IFS Food ja IFS Broker High level, mutta myös ASC, MSC ja BIO.